Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – Jada, Iceage og magtdemonstration af britisk rapper

Ugen har budt på masser af ny musik – stort og småt. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.
Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – Jada, Iceage og magtdemonstration af britisk rapper
Little Simz. (Foto: PR)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Little Simz ‘Introvert’

Little Simz gik fra at være en hypet underdog til at være en af Englands mest anerkendte rappere, da hun i 2019 udgav det fremragende album ‘Grey Area’. Nu er hun tilbage med sin hidtil mest storladne single, den bragende, orkestrale ‘Introvert’. Det er første udspil fra hendes næste album, ‘Sometimes I Might Be Introvert’, der lander 3. september.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Jada ‘I’m Back’

Jada er tilbage! ‘I’m back’ er første 2021-lyd fra den danske popstjerne, der formentlig brygger på sit andet album. Her folder hun stemmebåndet ud på en kraftig ballade om at finde sig selv og have styr på sit shit.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Olivver ‘Lige nu’

Olivver er en af de mest spændende nye danske rappere, men ofte rapper han egentlig ikke – han synger. ‘Lige nu’ har cirka den samme gode blanding af pop, hiphop, melankoli og lidt guitar som eksempelvis Post Malone har hittet med internationalt. Og præcis som Posty er Olivver god til at være både dybfølt og charmerende på én gang.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Kero Kero Bonito ‘Well Rested’

Den skæve popgruppe Kero Kero Bonito udgav denne uge ep’en ‘Civilisation II’. Anden halvdel af ep’en udgøres af den eventyrlystne deephouse-sang ‘Well Rested’, der endnu engang udvider det ellers allerede store genrespektrum, den engelske trio bevæger sig i.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Bathsheba ‘Run’

Da Bathsheba debuterede for et år siden med singlen ‘Blind’, vakte det øjeblikkeligt opmærksomhed, at den var produceret af Magnus Albert, der i sin tid var den ene halvdel af Benal. Nu er Bathsheba og Magnus Albert genforenet på ‘Run’, der er en gedigen popbanger, der trækker på både house og traditionel nigeriansk musik.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Kamma ‘Better Off’

Det danske popstjerneskud Kamma har netop udgivet debut-ep’en ‘Momentary Emotions’, hvor vi (ud over de allerede udgivne singler) især er glade for afslutningsnummeret ‘Better Off’, der klinger lidt af noget Lana Del Rey. Det er en dejlig vemodig måde at afslutte udgivelsen på, og Kammas næsten skælvende stemme er svær ikke at blive lidt rørt af.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Lydia Ainsworth ‘Cake’

Hvad sker der, hvis man tager hovedpersonen fra countrysangeren Townes Van Zandts sang ‘Loretta’ og skriver en dybt bevægende artpopsang fra hendes perspektiv? Man får ‘Cake’, en sjælden bas/guitar/trommer-besat sang fra synthmagikeren Lydia Ainsworth.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. The Chemical Brothers ‘The Darkness That You Fear’

De engelske breakbeat-giganter The Chemical Brothers kigger housemusikkens retning på denne nye skæring, der bare oser af sjæl. Hvis det bliver den overordnede stil på deres næste album, ville vi blive svært tilfredse.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

9. Iceage ‘Gold City’

Iceage er på vej med deres femte album ‘Seek Shelter’ (ude 7. maj), og den danske rockgruppe har efterhånden prøvet en del forskellige stilarter af på de lovende singler.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

10. Wolf Alice ‘Smile’

Indierockerne i Wolf Alice er på vej med et nyt album betitlet ‘Blue Weekend’, der udkommer 11. juni. ‘Smile’ er den kommende skives andensingle, og den viser den engelske rockgruppe fra deres mest støjende, fremadstormende side.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af