Britney Spears’ far indikerer, at popstjernen har demens

Britney Spears’ far indikerer, at popstjernen har demens
Britney Spears. (Foto: Randee St. Nicolas)

Med #FreeBritney-bevægelsen og dokumentaren ‘Framing Britney Spears‘ har popstjernen Britney Spears’ værgemål været en af årets mest omdiskuterede sager.

Seneste nyt i mediesagen er en række retsdokumenter, der blev offentliggjort fredag. Her har Spears’ værge, faren Jamie Spears, indikeret, at popstjernen lider af demens. Det skriver blandt andet Page Six på baggrund af indsigter fra den kommende BBC-dokumentar ‘The Battle for Britney’.

Ifølge Page Six brugte Jamie Spears demens som årsag, da han i 2008 søgte om formynderskab over sin datter, der på daværende tidspunkt havde kronraget sig selv foran en horde af paparazzier.

Spørgsmålet er selvfølgelig, om der er hold i påstanden, eller om det er et dække for at fravriste Britney Spears sin formue.

#FreeBritney-bevægelsen er ikke i tvivl. De mener overhovedet ikke, at det ville være muligt for en dement person at tage på omfattende verdensturnéer og memorere op mod 27 sange med dertilhørende fuld koreografi.

Den 23. juni er der høring i sagen om Spears’ værgemål, og her vil musikeren for første gang udtale sig offentligt om sagen. Forhåbentligt kommer der en afklaring om formynderskabet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af