Burna Boy annonceret til ny dansk festival

Burna Boy annonceret til ny dansk festival
Burna Boy i Tap1 i 2020. (Foto: Klara Løkke/Soundvenue)

Mens en række af landets største musikfestivaler grundet folketingets corona-restriktioner igen har måtte aflyse sommerens festligheder, planlægger den nye festival ØreSound fortsat at afholde et musikarrangement over tre dage i august. Nu præsenterer de endda en headliner af international kaliber.

Burna Boy kommer således forbi festivalen på Tiøren den 12. august.

Den nigerianske sanger har de seneste par år opnået stor succes på den helt store scene med sin blanding af rap, r’n’b og dancehall, og han har samarbejdet med blandt andre Justin Bieber, Stormzy, Ed Sheeran, Dave, Major Lazer og Jorja Smith. Tidligere i år kulminerede det med en Grammy i kategorien Bedste globale musikalbum for ‘Twice As Tall’.

Torsdag den 12. august er ØreSounds urban-dag, hvor også Tessa og B.O.C. er annonceret til at spille. Fredag er dedikeret til EDM og får indtil videre besøg af Morten, Clean Bandit (dj-set) og TooManyLeftHands, mens lørdag står i poppens tegn og har Jung på plakaten.

Arrangørerne har tilpasset modellen for årets udgave af ØreSound efter folketingets rammer for store, offentlige kulturbegivenheder. Således planlægger festivalen at invitere 5.000 gæster ind på pladsen ad gangen i sektioner af 500.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af