Sommerens store nye festival satser stadig på at kunne finde sted til august

Sommerens store nye festival satser stadig på at kunne finde sted til august
Gilli, Benny Jamz og Kesi aka. B.O.C. (Foto: Johanne Fick/Red Bull)

Festivalerne er faldet på stribe, efter Folketingets partier i nat nåede frem til rammerne for en ny genåbningsplan. Roskilde Festival, NorthSide, Smukfest og mange flere har allerede annonceret, at de ikke kan finde sted i år.

Mens festivalkalenderen ser ud til næsten at blive totalt ryddet, har den spritnye ØreSound Festival nu til gengæld meldt ud, at de stadig regner med at kunne afvikle festivalen for første gang nogensinde den 12.-14. august.

Via en pressemeddelelse fortæller ØreSound, der oprindeligt satsede på 30.000 gæster, at de fra start af har været opmærksomme på, at der kunne komme ændringer i forhold til restriktionerne. De lover, at de vil omstrukturere festivalen og præsentere en ny festivalmodel snart.

»Vi er naturligvis ærgerlige over, at vi ikke kan realisere de drømme, vi har haft for ØreSound Festivals første leveår«, lyder det fra festivalens talsperson, Jonas Nybro, i pressemeddelelsen.

»Vi vælger dog at se det som en udfordring og kigger på de muligheder vi har, men målet er også at være agile i forhold til at kunne opjustere, hvis restriktioner atter skulle blive lempe«, siger han.

ØreSound Festival er fortsat sat til at blive afholdt 12.-14. august 2021 i Amager Strandpark. Indtil videre er Morten og B.O.C. på musikprogrammet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af