NorthSide, Tinderbox, Musik i Lejet og flere festivaler aflyser – sætter datoer for 2022

NorthSide, Tinderbox, Musik i Lejet og flere festivaler aflyser – sætter datoer for 2022
Publikum på NorthSide. (Foto: Thomas Rasmussen/Soundvenue)

I nat vedtog politikerne på Christiansborg en ny aftale for genåbningen af Danmark, som gør det umuligt at afholde store festivaler henover sommeren. Frem til 1. august må man maks samle 2.000 gæster til udendørs arrangementer.

Derfor har en lang række festivaler nu officielt aflyst årets arrangementer. Det drejer sig blandt andet om NorthSide, Tinderbox, Musik i Lejet, Nibe Festival, Heartland og Copenhell. Roskilde Festival har tidligere her til morgen også aflyst deres 2021-udgave.

NorthSide ser allerede frem mod 2022, hvor festivalen 2.-4. juni skal finde sted på den nye location Eskelunden.

»Heldigvis kan vi skimte NorthSide 2022 ude i horisonten, og det bliver den største fest! Vi er allerede godt i gang med planlægningen. Det betyder selvfølgelig også, at vi er i fuld gang med at booke navne og gøre klar til at tage den vildeste revanche for to (!) missede år«, skriver festivalen på deres website.

Tinderbox er også i gang med at planlægge 2022 – festivalen i Odense kommer til at foregå 23.-25. juni.

Musik i Lejet anno 2022 kommer til at foregå 22.-24. juli. Næste års Copenhell finder sted 15.-18. juni. Heartland Festivals 2022-datoer er 2.-4. juni.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af