Diddy har nu officielt fået navneforandring

Diddy har nu officielt fået navneforandring
Diddy. (Foto: Brian Ach/Getty Images)

Sean Combs elsker en god navneforandring. I begyndelsen af karrieren – det var tilbage i 90’erne – gik han under kunstnernavnet Puff Daddy. Senere blev det så til P. Diddy, og nu er det så blevet kortet ned til Diddy.

Men én ting er kunstnernavnet. Noget andet er det, der står i hans pas. Her han trods alt holdt fast i det borgerlige navn Sean John Combs. Indtil nu.

Manden bag det legendariske pladeselskab Bad Boy Records har således for nylig postet et billede af sit kørekort på Instagram, hvor det fremgår, at han nu har fået et nyt mellemnavn: Love.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det vil sige, at hans fulde navn altså nu er Sean Love Combs. Og nej, du er ikke den eneste, der tænker på McLovin fra ‘Superbad’.

Det nye mellemnavn er ikke helt tilfældigt valgt. Tilbage i 2017 annoncerede Diddy, at hans nye kunstnernavn var »Love aka. Brother Love«. Nu har han dog taget skridtet videre og gjort navnet officielt.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af