Efter natklubskyderi: Jack Harlows dj anklaget for mord

Efter natklubskyderi: Jack Harlows dj anklaget for mord
Jack Harlow. (Foto: Urban Wyatt)

Tidligere denne måned bragte TMZ en historie om, at rapperen Jack Harlow efter sigende havde været tilstede på en natklub i Kentucky under en skudepisode, der fandt sted 1. maj. En kvinde blev dræbt i skyderiet og en mand såret.

Via Kentucky-avisen The Courier Journal er det nu kommet frem, at Jack Harlows dj, Ronnie Tyshon O’Bannon, er blevet tiltalt for mordet på den dræbte: En 37-årig kvinde, der arbejdede som bartender på natklubben. O’Bannon er også tiltalt for at forfalske fysiske beviser.

Dj’en og produceren går under kunstnernavnet Ronnie Lucciano og har arbejdet flittigt sammen med Jack Harlow.

Ifølge The Courier Journal meldte O’Bannon sig selv til politiet tirsdag. Hans advokat har udtalt, at O’Bannon vil erklære sig ikke skyldig.

Ifølge politiet er det ikke bekræftet, hvorvidt Jack Harlow var tilstede på natklubben under skyderiet. TMZ har som nævnt rapporteret, at det skulle være tilfældet, og mediet har også postet en video, der efter sigende viser rapperen på natklubben under episoden.

Jack Harlow har ikke udtalt sig om sagen og har ikke postet på sine sociale medier siden 1. maj.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af