Kidd kårer de mest undervurderede danske artister – og giver en update på sit kommende album

Kidd kårer de mest undervurderede danske artister – og giver en update på sit kommende album
Kidd. (Foto: Samy Khabthani/Soundvenue)

»Spørg mig om alt«, lød det fra Kidd på Instagram her i weekenden, og den opfordring fulgte hans følgere prompte.

Det resulterede i en mindre Q&A, hvor rapperen blandt andet pegede på en række undervurderede artister samt gav en kortfattet update på sit kommende album. Hvorefter han så afsluttede miniinterviewet, fordi han »kedede sig«.

Inden kedsomheden sparkede ind, nåede Kidd dog som nævnt at give sine bud på, hvilke »upcoming kunstnere, der fortjener mere kærlighed«: Nemlig Sulka, Bette, Lillebittebock, Carl Knast, Elisa Lama og Danser Med Piger.

Hvilket jo en samling virkelig stærke kunstnere, hvis du spørger os her i Soundvenues musikredaktion. Til gengæld var der dårligt nyt til dem, der håbede, at et Kidd-album ville være lige rundt om hjørnet.

»Jeg venter, til I er trætte af ‘Buongiorno’ og efter Cheff-koncerterne«, skrev rapperen om udsigterne til en ny udgivelse. Hvilket vil sige, at vi allertidligst kan se frem til et album i slutningen af oktober.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af