Se Billie Eilish svare på spørgsmål fra Justin Bieber, Stormzy og en masse andre ekstremt berømte fans

Se Billie Eilish svare på spørgsmål fra Justin Bieber, Stormzy og en masse andre ekstremt berømte fans
Billie Eilish i Vogue-interviewet. (Foto: Screenshot)

Billie Eilish har netop haft et vaskeægte break the internet-moment med sin forside hos den britiske udgave af Vogue, hvor hun fremviser et nyt look, der trækker tråde til både Marilyn Monroe og Madonna i sin storhedstid.

Den 19-årige popstjerne nøjedes dog ikke med at få taget billeder og medvirke i en interviewartikel, da hun besøgte Vogue.

Billie Eilish har også lavet et videointerview, hvor hun svarer på spørgsmål fra 23 berømte fans, der tæller nogle seriøst tunge navne: Justin Bieber, Stormzy, Melanie C, Halle Berry, Avril Lavigne, Orlando Bloom og Missy Elliott for bare lige at nævne nogle af dem.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mange af spørgsmålene er måske lige lovlig lette, men der er også nogle interessante svar at komme efter.

For eksempel afslører Billie Eilish, at hendes karaoke-favorit ville være H.E.R. eller Chief Keef, at Tyler, the Creator er hendes største modeinspiration, samt at hendes drømmesamarbejde med en ikkelevende artist ville være Amy Winehouse eller Frank Sinatra.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af