Se Olivia Rodrigo debutere på ‘SNL’ med punkattitude og megahittet ‘Driver’s License’

Se Olivia Rodrigo debutere på ‘SNL’ med punkattitude og megahittet ‘Driver’s License’
Olivia Rodrigo spiller til 'Saturday Night Live'. (Foto: PR)

Det er de færreste 18-årige forundt at spille på det prestigefyldte show ‘Saturday Night Live’, men intet er tilsyneladende umuligt for Olivia Rodrigo, der med kæmpehittet ‘Driver’s License’ har fået et massivt gennembrud i år.

Poptalentet indtog scenen med sin nye sang ‘Good 4 U’, der overraskende tager hende i en mere rocket retning. Der blev da heller ikke sparet på punkattituden, da hun indtog scenen med sit band. Og så spillede hun selvfølgelig en sjælfulde udgave af hofnummeret ‘Driver’s License’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Rodrigo udgiver sit debutalbum ‘Sour’ på fredag. Udgivelsen består af 11 sange og den helt store tematik er – som de foreløbige singler har antydet – hjertesorger. I et interview med Billboard udtaler popkometen om det særlige fokus:

»Til at starte med tænkte jeg: ‘Jeg vil ikke gøre det. Jeg vil ikke være så fokuseret på ét emne’. Jeg er en sangskriver, der skriver ud fra autenticitet og sandhed. Og for at være ærlig, så følte jeg ikke kærlighed og lykke og al den slags, da jeg skrev sangene. Hvad er meningen med at udgive et album, hvis det ikke har noget på hjertet, du føler er vigtigt at sige til folk?«

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af