Soulja Boy sletter tonedøvt forsvar mod overgrebsanklager

Soulja Boy sletter tonedøvt forsvar mod overgrebsanklager
Soulja Boy, 2013. (Foto: Mark Davis/Getty Images for TV Guide)

I starten af året blev Soulja Boy anklaget for voldtægt, overfald og frihedsberøvelse af sin forhenværende assistent.

Nu ser endnu en anklage dagens lys: En anonym kvinde har sagsøgt rapperen for vold, seksuelle overgreb og misbrug. Hun hævder, at han misbrugte og truede hende, hvilket blandt andet ledte til en abort og permanent skade på hendes reproduktive organer. Det skriver USA Today.

Soulja Boy svarede på anklagen på Twitter, men slettede hurtigt sit tweet igen, da han mødte massiv kritik for sit tonedøve forsvar.

Rapperen skrev: »Når alt kommer til alt, så vælger vi mænd nogle gange at være sammen med de forkerte kvinder. Jeg er en legende, og jeg kan ikke date en taber. Det er udelukket. I sidste ende kan man ikke tvinge nogen til at være sammen med en. Hvis nogen ikke ønsker at være sammen med dig længere, så lad dem gå, i stedet for at forsøge at afpresse dem. Det er ondt«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kvinden, der sagsøger Soulja Boy anonymt for at beskytte sin identitet, fortæller, at hun blev misbrugt af rapperen i flere år. Hun hævder blandt andet, at han slog hende i hovedet og maven, da hun var gravid med hans barn i 2015. Ifølge hendes vidneudsagn sank hun til jorden og forsøgte at beskytte sin mave, mens Soulja Boy sparkede til hende, særligt hendes mave. Det ledte angiveligt til en abort.

Da Soulja Boy først blev anklaget for overgreb i januar, benægtede han anklagerne i en pressemeddelelse udsendt via hans advokat:

»Jeg benægter på det kraftigste disse anklager. Jeg er i kontakt med mine advokater og har i sinde at skride til passende juridisk handling over for disse løgne«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af