Blink-182’s Mark Hoppus har kræft

Blink-182’s Mark Hoppus har kræft
Mark Hoppus. (Foto: Rich Fury/Getty Images)

Mark Hoppus, bassist og sanger i Blink-182, har kræft og får i øjeblikket behandling med kemoterapi. Det skriver den 49-årige artist via et opslag i sin Instagram-story.

»De seneste tre måneder har jeg fået kemoterapi. Jeg har kræft. Det stinker, og jeg er bange, og samtidig er jeg velsignet med fantastiske læger og familie og venner til at få mig igennem det her«, skriver Hoppus og fortsætter:

»Jeg har stadig måneder med behandling foran mig, men jeg forsøger at forblive håbefuld og positiv. Jeg kan ikke vente til at være fri for kræft og se jer alle til en koncert i den nærmeste fremtid. Kærlighed til jer alle«.

Mark Hoppus’ bandkammerat i Blink-182, trommeslager Travis Barker, har udtalt følgende til E! News: »Mark er min bror, og jeg elsker og støtter ham. Jeg vil være med ham hele vejen på og af scenen, og jeg kan ikke vente til, at vi skal spille igen sammen snart«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af