Damon Albarn annoncerer nyt soloalbum og deler første drømmende single

Damon Albarn annoncerer nyt soloalbum og deler første drømmende single
Damon Albarn. (Foto: Linda Brownlee)

Gorillaz- og Blur-frontmanden Damon Albarn har netop annonceret sit andet soloalbum. Det kommende album har titlen ‘The Nearer The Fountains, More Pure the Streams Flow’ og bliver udgivet til efteråret, 12. november.

Albarns første soloalbum var ‘Everyday Robots’ fra 2014. I mellemtiden har han været yderst produktiv med både Blur-pladen ‘The Magic Whip’ og hele tre Gorillaz-album i form af ‘Humanz’, ‘The Now Now’ og ‘Song Machine: Season One – Strange Timez’.

Fra sin Facebook-profil skriver han, at albummet i begyndelsen var »tænkt som et orkestralt musikstykke inspireret af Islands landskaber«, men at han det seneste år i corona-lockdown er vendt tilbage til musikken og har transformeret den til 11 sange, der »udforsker tematikkerne om skrøbelighed, afsavn, opvågnen og genfødsel«.

Efter albumudgivelsen tager Damon Albarn på Europaturné, hvor han også lægger vejen forbi Danmark. Den allerede annoncerede koncert finder sted i K.B. Hallen 9. marts 2022.

I forbindelse med annonceringen har han også udgivet den første, fredfyldte og drømmende single, der deler titel med albummet. Hør den herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af