Den 20-årige rapper Lil Loaded er død

Den 20-årige rapper Lil Loaded er død
Lil Loaded i musikvideoen til hittet '6locc 6a6y'. (Foto: screenshot fra Youtube)

Rapperen Lil Loaded er død. Han var blot 20 år.

Lil Loaded skød en lovende karriere i gang med de storstreamede Youtube-hits ”6locc 6a6y’ og ‘Gang Unit’ i 2019, men nu beretter flere amerikanske medier om Dallas-rapperens triste skæbne. Den tragiske nyhed blev i går bekræftet af advokaten til rapperen med det borgerlige navn Dashawn Maurice Robertson.

»Desværre er rygterne sande, og hr. Robertson døde i dag«, skriver advokaten Ashkan Mehryari til XXL.

Dødsårsagen er i skrivende stund ikke offentliggjort, men XXL peger på et screenshot af en nu slettet Instagram-story, der har cirkuleret på nettet siden i går. Det triste opslag ser ud til at stamme fra Lil Loadeds profil og er rettet mod Gud.

»Tilgiv mig for mine mangler og alle de gange jeg har forsømt at gøre dig stolt og være taknemmelig for de velsignelser, der er blevet givet mig i mit liv«, indledes opslaget. »Jeg beder om adgang til dit kongerige på trods af alle mine fejl. Jeg ved, at du elsker alle dine børn, og jeg er parat til, at mit hjerte og min sjæl slutter sig til dig«.

Inden sin død stod Lil Loaded over for en retssag, hvor han var tiltalt for uagtsomt manddrab. Tilbage i oktober 2020 skød han sin ven, 18-årige Khalil Walker, i brystet med en riffel, og Walker døde senere af sine kvæstelser. Ifølge Lil Loadeds advokat var den tragedie et uheld, skriver The Wrap.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af