Karl William bearbejder tabet af sin mor på ny single

Karl William bearbejder tabet af sin mor på ny single
Karl William. (Foto: PR)

Sidst vi hørte fra Karl William var i januar, hvor han udgav den uventet hiphoporienterede single ‘Ren’ – dén sang var en del af et færdigindspillet album, som var blevet lavet over vinteren.

Men så blev Karl William ramt af en forfærdelig tragedie, da hans mor døde. Det satte det nye projekt på pause, og nu har Karl William udgivet sangen ‘Comfortable’, hvor han bearbejder det store tab.

»Jeg har gerne villet undslippe min sorg, men jo mere jeg er løbet væk fra den, jo stærkere er den vendt tilbage igen«, fortæller den 26-årige kunstner om sangens tilblivelse i en pressemeddelelse.

»Så det er budskabet: At man skal nyde livet, så godt man kan, og lade være med at prøve at flygte fra den barske virkelighed. At man skal kunne se sig selv i øjnene, også når det er sværest at være til«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et album er stadig på vej senere i år, og ‘Comfortable’ kommer til at være at finde på den kommende udgivelse, fortæller Karl William via presseteksten:

»Det skiller sig ud i forhold til resten af pladen, men det passer alligevel ind. Det hører til i den store fortælling«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af