Kim Kardashian om bruddet med Kanye West: »Jeg føler mig som en taber«

Kim Kardashian om bruddet med Kanye West: »Jeg føler mig som en taber«
Kim Kardashian og Kanye West. (Foto: Roy Rochlin/Getty Images)

Kim Kardashian og Kanye West har endnu ikke udtalt sig offentligt om deres skilsmisse, som blev i gangsat i februar og som nu har resulteret i delt forældremyndighed over deres fire børn.

Men i et nyt afsnit af ‘Keeping Up With the Kardashians’ taler Kim for første gang om de ægteskabelige problemer i serien. Optagelserne er fra november sidste år, hvor ægteskabet langsomt var ved at krakelere og parret angiveligt brugte timevis i terapi.

I klippet græder Kim foran sine søstre og udbryder: »Jeg kan helt ærligt ikke klare det her mere. Jeg kan ikke«, mens tårerne løber ned ad hendes kinder.

»Jeg synes, han fortjener nogen, der kan støtte ham i hvert et skridt og følge ham alle vejene og flytte til Wyoming. Det kan jeg ikke. Han skal have en kone, der støtter ham i hvert eneste skridt og rejser med ham og gør alt. Det kan jeg ikke«, fortsætter hun.

Skilsmissen fra West var Kim Kardashians tredje efter kortlivede ægteskaber med musikproduceren Damon Thomas og basketballspilleren Kris Humphries. Og den statistik huer hende bestemt ikke:

»Jeg føler mig som en fucking fiasko. Det er ligesom mit tredje fucking ægteskab, jeg føler mig som en fucking taber. Men jeg kan ikke engang tænke på det. Jeg vil være glad«, siger Kardashian.

Kanye West og Kim Kardashian var gift i syv år. De blev gift i Italien i 2014 på Fort di Belvedere.

Se klippet fra ‘Keeping Up With the Kardashians’ hos TMZ.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af