Lukas Graham annoncerer stort opsat sommerkoncert på Roskilde Dyrskueplads

Lukas Graham annoncerer stort opsat sommerkoncert på Roskilde Dyrskueplads
Lukas Graham i Royal Arena i 2019. (Foto: Thomas Rasmussen/Soundvenue)

Hvem skulle have troet, at vi oven på aflysningen af årets Roskilde Festival alligevel skulle få så meget livemusik på Roskilde Dyrskueplads?

Foruden Roskilde Festivals egen Summer Days-koncertrække i denne og næste uge kommer der også i sensommeren en stort opsat koncert fra Lukas Graham med et særligt sceneformat.

Det internationalt hittende danske popband forklarer i en pressemeddelelse, at de til koncerten ‘Lukas Graham in the Round’ vil opsætte en rund scene, der bliver omkranset hele vejen rundt af fire opdelte publikumsektioner.

»Det har været en kæmpestor mavepuster for hele holdet gang på gang at skulle udskyde vores to store shows på Refshaleøen, som vi glæder os helt vildt til at skulle spille næste år. Vi må respektere vores fælles hverdag, som stadig præges af restriktioner og vi skal huske at passe på hinanden«, siger forsanger Lukas Forchhammer i en pressemeddelelse.

»Men vi savner også i den grad at spille live, se publikum i øjnene og skabe fællesskab med musikken. Så der er blevet arbejdet benhårdt på, at det skal ske, og vi har designet en helt særlig 360 graders scene, som vi stiller op på Roskilde Festival-pladsen, hvor vi kan ses og synge sammen igen, mens vi venter på Refshaleøen«.

Lukas Graham-koncerten på Roskilde Dyrskueplads finder sted 20. august. Billetter går i salg på mandag kl. 10 på musik.dk

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af