The Minds of 99 melder klar til septembershow i Parken – 4.000 nye billetter til salg

The Minds of 99 melder klar til septembershow i Parken – 4.000 nye billetter til salg
The Minds of 99.

Nattens genåbningsplan indeholdt gode nyheder for mange aktører i kulturlivet, og nogle der blandt andet sidder og klapper i hænderne er The Minds of 99.

Det er nemlig endelig blevet bekræftet, at de 11. september kan få lov til at spille koncert i Parken – det oprindelige show i 2020 blev selvsagt udskudt.

Men nu sker det! Det store genåbningsshow. Og der er nu kommet en håndfuld flere billetter til salg – nærmere regnet 4.000 af slagsen.

»Det her er vi utroligt glade for! Både på vores fans og vores egne vegne, men også hele livemusikken i Danmark, der har haft det utroligt hårdt under corona. Det er store ting der er på spil her! Det er et fyldt Parken! Det var et stort move for os dengang i 2019, da vi annoncerede det, og det var vildt overvældende, så mange billetter vi solgte. Derfor var skuffelsen også kæmpestor, da vi ikke kunne gennemføre sidste år. Shit hvor vi glæder os til at se folk i øjnene. Det bliver enormt følelsesladet, tror jeg. Det er det allerede«, udtaler Minds-frontmand Niels Brandt i en pressemeddelelse. 

Billetsalget er i gang nu via Livenation og Ticketmaster.

The Minds of 99
11. september
Parken
Billetpriser: 270-650 kr.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af