Top Tracks: Hør ugens otte bedste nye sange – debutsingle fra dansk rapper og King Princess feat. The Strokes-medlemmer

Ugen har budt på masser af ny musik – stort og småt. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.
Top Tracks: Hør ugens otte bedste nye sange – debutsingle fra dansk rapper og King Princess feat. The Strokes-medlemmer
King Princess. (Foto: PR)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Goss ‘Adrenaline’

Goss’ alternative countrypop fortsætter med at fascinere os her over et halvt år efter det stærke debutalbum ‘Group Therapy’. På det nye nummer ‘Adrenaline’ har han efter eget udsagn ladet sig inspirere af både ‘Hey Ya!’ af Outkast og ‘Rock the Casbah’ af the Clash – og ligesom de to forlæg er resultatet noget af en ørehænger.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Matthew E. White ‘Genuine Hesitation’

Det er kun to måneder siden, Matthew E. White udgav det psykedeliske album ‘Broken Mirror’ i samarbejde med eksperimentalisten Lonnie Holley. Men den alternative soul-singer/songwriter udgiver også et soloalbum i år. Det hedder ‘K Bay’, udkommer 10. september, og førstesinglen ‘Genuine Hesitation’ er lige præcis det skud rå, rocket attitude, soulgenren har brug for lige nu.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. King Princess ‘House Burn Down’

Siden King Princess albumdebuterede i 2019, har hun blot fortsat med at udgive den ene mesterlige popsang efter den anden. Denne Mark Ronson-producerede sjæler er i den mere rockede ende af King Princess’ diskografi. Og det er skam ikke noget tilfælde: Fabrizio Moretti og Nikolai Fraiture fra The Strokes håndterer nemlig trommer og bas, mens King Princess selv tager sig af guitaren.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Lil Baby & Lil Durk ‘Voice of the Heroes’

De to ofte melankolske autocroon-rappere Lil Baby og Lil Durk har netop allieret sig på albummet ‘The Voice of the Heroes’. Nogle dage forinden delte de dette smukke titelnummer, der fornemt sætter stemningen, idet det også får lov til at indlede albummet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Haru Nemuri ‘Seventh Heaven’

Især siden debutalbummet ‘Harutosyura’ fra 2018 har Haru Nemuri været et af de mest internationalt hypede navne i japansk rockmusik. Denne diskrete, nærmest hviskende sang viser tydeligt, hvorfor hypen er så stor, for det er svært ikke at lade sig blive grebet af dens drømmende univers.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Fouli feat. Sivas ‘Kawasaki’

‘Kawasaki’ er et af den slags numre, der bare oser af overskud. Det er et nummer, hvor rappernes personlighed især skinner igennem i hvad de ikke vælger at gøre. Der er en klar fornemmelse af, at Fouli og Sivas på hvilket som helst tidspunkt kunne løfte tonelejet – men at de aktivt vælger at holde sig i ro.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Jasiah feat. Denzel Curry & Rico Nasty ‘Art of War’

Jasiah er en kunstner, der typisk har bevæget sig i den mere metal-inspirerede ende af trap-genren, men med ‘Art of War’ får vi et af hans mere spartanske tracks. Det er dog stadig et dejligt larmende track, blandt andet grundet gæsteoptrædener fra vor tids to nok bedste aggro-rappere, nemlig Denzel Curry og Rico Nasty.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Tkay ‘Poppin’

I udlandet er Tkay Maidza en af de mest lovende nye rappere disse dage, men her i Danmark har vi også et spændende nyt hiphopnavn ved navn bare Tkay. Den 18-årige rapper imponerer især med sin gode melodiske sans og sin stærkt emotive vokal på debutsinglen ‘Poppin’.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af