Top Tracks: Hør ugens otte bedste nye sange – doom pop, dansk rap og længe ventet solodebut

Ugen har budt på masser af ny musik – stort og småt. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.
Top Tracks: Hør ugens otte bedste nye sange – doom pop, dansk rap og længe ventet solodebut
Selina Gin. (Foto: Bobby Mandrup)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Low ‘Days Like These’

Indieveteranerne Low har netop annonceret en turné, der tager dem forbi både Aarhus 6. maj og København 7. maj. Samtidig delte de en virkelig smuk sang ved navn ‘Days Like These’ fra deres kommende album ‘Hey What’, der lander 10. september. Nummeret varsler en elektronisk retning, der fortsætter, hvor det fremragende 2018-comeback ‘Double Negative’ slap.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Selina Gin ‘Deep Blue’

Nelson Can gik i opløsning sidste år, men forsanger Selina Gin er gået solo. Man har i noget tid kunnet høre hende live rundt omkring, men med ‘Deep Blue’ har hun endelig udgivet noget i eget navn. Den drømmende sang er første single fra et kommende debutalbum, der udkommer i to dele.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Rebecca Lou ‘The Destroyer’

Rebecca Lou har fundet på et navn til stilen på sit kommende album ‘Heavy Metal Feelings’. Hun kalder lyden ‘doom pop’. Mens det måske ikke er den ideelle betegnelse for den forelskede førstesingle ‘Lovesick’, er det en stil, der ret godt beskriver andensinglen ‘The Destroyer’. For det er godt nok en dommedagsagtig popmavepuster.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Hater ‘Bad Luck’

Der var godt med momentum for den svenske indierockgruppe Hater i 2017, hvor de blandt andet vendte snuden forbi Roskilde Festival og udgav deres debutalbum. Året efter udgav de en efterfølger, men sidenhen har de kun udgivet singler. Og det er svært at klage over den strategi, når sangene er så gode, som den nye ‘Bad Luck’ er.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Sulka ‘Sundholm’

Da den danske rapper Sulka debuterede, gjorde hun det med selveste Tue Track fra Malk de Koijn som producer. På de seneste par singler fra hendes hånd har det dog været Aske Knudsen fra Ravi Kuma, der har styret knapperne. Det har skabt et mere hårdført udtryk, der fortsætter på ‘Sundholm’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Tyler, The Creator feat. Pharrell Williams & Lil Uzi Vert ‘Juggernaut’

Du har med garanti aldrig hørt en Tyler, The Creator-sang, der lyder som ‘Juggernaut’. Efter et kort introvers tager Tyler sig kun af backingvokaler, men derfra skaber han et ganske overvældende fundament for vilde gæsteoptrædener fra Pharrell og Lil Uzi Vert. Men hele det nye Tyler-album er selvfølgelig et must-listen denne uge.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Athletic Progression ‘Moussas Finest’

Der er gang i den på dette svimlende højdepunkt fra den aarhusianske jazzgruppe Athletic Progressions seneste album, ‘Cloud High In Dreams, But Heavy In the Air’, hvor deres lyd bliver mere elektronisk. Nummeret ‘Moussas Finest’ er et af de mest velklingende tracks på albummet, hvor hver eneste lyd spiller elegant sammen for at skabe en fængslende helhed.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Sugababes ‘Same Old Story (Blood Orange Remix)’

Den engelske poptrio Sugababes storhittede i 00’erne, men der har været stille fra dem i nogle år. I anledning af 20-året for debutalbummet ‘One Touch’ har de dog stablet nogle remixes på benene til en jubilæumsudgave, og Blood Oranges nyfortolkning af ‘Same Old Story’ får nummeret til at lyde dystert og stemningsfuldt som aldrig før.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af