Britney Spears’ far trækker sig fra værgeordning

Britney Spears’ far trækker sig fra værgeordning
Britney Spears. (Foto: Michelangelo Di Battista/Sony/RCA via Getty Images)

I slutningen af juni afviste retten at fjerne Jamie Spears fra sin verdenskendte datters omstridte værgeordning, som hun har været pålagt siden 2008. Det betød dog ikke, at den juridiske strid var ovre.

Britney Spears fik efter afgørelsen lov til at hyre sin egen advokat, som straks hjalp hende med at indgive et nyt søgsmål om at få omgjort domstolens beslutning og om at erstatte faren som værge med revisor Jason Rubin.

Det har omsider fået Jamie Spears til at indvillige i at efterkomme datterens krav og trække sig fra værgeordningen.

Variety fortæller, at han indgav sit officielle svar til Britney Spears’ søgsmål i går til retten i Los Angeles. Her meddeler han, at han vil samarbejde med retten om en anden persons overtagelse af værgemålet, men at visse forhold først skal være i orden.

»Når disse forhold er løst, vil det være muligt for hr. Spears at træde til side«, står der i svaret. »Men der er ingen presserende omstændigheder, der retfærdiggør en øjeblikkelig suspension af hr. Spears«. Dermed modsiger faren igen Britney Spears’ anklager om misbrug af værgeordningen.

»Selvom hr. Spears konstant udsættes for uberettigede angreb, mener han ikke, at en offentlig kamp med hans datter over hans fortsatte tjeneste som hendes værge vil være i hendes bedste interesse«, forklarer hans advokat i svaret. Omstændighederne for Jamie Spears’ fremtidige fratrædelse fra værgemålet er altså ikke på plads endnu, og det kan stadig være grundlag for en juridisk strid mellem de to parter.

»Dette er en stor sejr for Britney Spears og endnu et skridt mod retfærdighed«, udtaler sangerens advokat Mathew Rosengart til Variety om Jamie Spears’ beslutning.

»Vi er tilfredse over, at hr. Spears og hans advokat i dag (torsdag, red.) har medgivet i en ingivelse, at han skal fjernes. Vi er dog skuffede over deres fortsatte skammelige og forkastelige angreb mod frk. Spears og andre«, fortsætter Rosengart.

»Vi ser frem til at forsætte vores ihærdige undersøgelse af hr. Spears og andres opførsel over de seneste 13 år, hvor han høstede millioner af dollars fra sin datters formue, og jeg ser frem til at færdiggøre hr. Spears’ svorne afsættelse i den nærmeste fremtid«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af