Kanye West har endelig (!) udgivet ‘Donda’ – hør albummet her

Kanye West har endelig (!) udgivet ‘Donda’ – hør albummet her
Kanye West. (Foto: Roy Rochlin/Getty Images)

Så skete det endelig! Efter utallige forsinkelser har Kanye West udgivet sit tiende studiealbum, ‘Donda’, opkaldt efter rapperens afdøde mor.

Og man må sige, at West har haft svært ved at begrænse sig. Albummet tæller hele 27 sange og har en spilletid på 108 minutter. Coveret må til gengæld siges at være i den minimalistiske afdeling: Det er helt sort.

Albummet genforener blandt andet West og Jay-Z, der slår pjalterne sammen på nummeret ‘Jail’. West havde ellers tidligere på dagen antydet, at han havde erstattet Jay-Z’ vers med et vers af DaBaby, som har været i vælten for homofobiske udtalelser.

Gæstelisten tæller desuden folk som The Weeknd, Jay Electronica, the Lox, Young Thug, afdøde Pop Smoke, Pusha T, Travis Scott, Lil Baby og Kid Cudi.

Om der er tale om et færdigt album er uvist. Flere har nemlig opfordret West til at udgive ‘Donda’ og så lave de sidste finjusteringer løbende. Den tilgang har han tidligere benyttet på ‘Life of Pablo’, der kontinuerligt skiftede form selv efter den officielle udgivelse.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af