Lil Nas X afslører udgivelsesdato for debutalbum – og giver forsmag på ny sang i syret video

Lil Nas X afslører udgivelsesdato for debutalbum – og giver forsmag på ny sang i syret video
Lil Nas X i den nye albumteaservideo. (Foto: screenshot fra Youtube)

I løbet af 2021 har Lil Nas X formået at følge op på det kolossale gennembrudshit ‘Old Town Road’ som nyudklækket forkæmper for LGBTQ+-rettigheder og frigørelse.

Takket være de vilde – og i visse konservative kredse provokerende – musikvideoer til singlerne ‘Industry Baby’, ‘Sun Goes Down’ og i særdeleshed ‘Montero (Call Me By Your Name’) har den 22-årige sangrapper cementeret sig som verdensstjerne.

Det udmønter sig snart i et debutalbum. Lil Nas X har således netop annonceret, at albummet med titlen ‘Montero’ udkommer 17. september.

Afsløringen kommer i en syret og vanen tro CGI-tung teaservideo. Her spiller den parykglade rapperen først en nyhedsvært, der sarkastisk omtaler Lil Nas X som en »talentløs homoseksuel«, som lige er flygtet fra fængslet. Herefter ser vi Lil Nas X iført fængselsdragten fra ‘Industry Baby’-videoen. Via en mønttelefon transformeres han til en computeranimeret krop, der falder ned i et sort hul.

Undervejs kan man høre en forsmag på en ny sang, der formentlig præsenteres som single i den nærmeste fremtid. Se videoteaseren herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af