The Minds of 99 annoncerer stor arenaturné – landet rundt i starten af 2022

The Minds of 99 annoncerer stor arenaturné – landet rundt i starten af 2022
The Minds of 99 i Royal Arena. (Foto: Thomas Rasmussen/Soundvenue)

Den 11. september spiller The Minds of 99 en udsolgt (tænk lige over det!) koncert i selveste Parken, men det er ikke fordi, bandet efter sådan en gigakoncert har tænkt sig at tage en længere pause fra livemusikken.

Tværtimod har The Minds of 99 netop annonceret en turné, der tager dem forbi seks arenaer i Danmark i løbet af januar og februar.

‘Infinity Action Tour’ starter 21. januar i Arena Næstved og runder blandt andet også Jyske Bank Boxen i Herning, Royal Arena i København og Ceres Arena i Aarhus.

»Vi har som band været vant til at spille utrolig meget alle de år, vi har eksisteret. Nu har vi ikke spillet i to år! Vi savner vores publikum helt sindssygt meget. Det er live, vores musik lever allermest, og det er dér, sangene for alvor giver mening. Udover det så skal livemusikken som helhed i gang igen, og det vil vi fanme gerne med til. Vi savner landevejen utroligt meget«, udtaler forsanger Niels Brandt i en pressemeddelelse.

Tiden vil vise, om januarturneen kommer til at spille sammen med udgivelsen af et nyt album. The Minds of 99 udgav anden halvdel af ‘Solkongen’ i februar 2018, men har siden sluppet en række singler – senest den lejrbålsklingende ‘Emil’.

Billetsalget til turneen starter 3. september kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk.

The Minds of 99 – Infinity Action Tour
21/1: Arena Næstved, Næstved
22/1: Jyske Bank Arena, Odense
27/1:  Jyske Bank Boxen, Herning
28/1: Royal Arena, København
3/2: Gigantium, Aalborg
4/2: Ceres Arena, Århus

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af