The Weeknd deler første forsmag på sin næste kunstneriske fase (og nyt look)

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Siden 2019 har The Weeknd været dedikeret til én meget specifik æstetik.

Den canadiske popstjerne er udelukkende optrådt i rødt jakkesæt og været in character som hærget popstjerne i en række tv-optrædener og musikvideoer.

Det har været noget af en performance, Abel Tesfaye har udspillet som del af udgivelsen af hovedværket ‘After Hours‘.

Tilbage i maj lagde The Weeknd dog den persona i graven med ordene »gudskelov skal jeg aldrig have det røde jakkesæt på igen«. Og nu har han officielt indledt en ny kunstnerisk fase.

Popstjernen har nemlig netop udsendt en næsten to minutter lang teaservideo ved navn ‘The Dawn Is Coming’, hvor man kan høre dele af et nyt nummer.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Fuck it… det starter i aften«, skrev Tesfaye som optakt på Twitter, og så har han postet et nyt foto på Instagram, hvor han som lovet har droppet det røde jakkesæt til fordel for et sortklædt look.

Det ser altså ud til, at en ny tidsregning venter for the Weeknd. Vi venter med spænding på den næste musikalske solopgang.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af