The Weeknd og Drake slår nye, vanvittige hitlisterekorder

The Weeknd og Drake slår nye, vanvittige hitlisterekorder
The Weeknd. (Foto: Rich Fury/Getty Images for dcp)

Canadierne styrer hitlisterne for tiden. Især de to frenemies Drake og The Weeknd har i løbet af de sidste år formået at skabe en nærmest uafbrudt serie af hits. Det har nu ført til endnu et par vanvittige rekorder for de to kunstnere.

The Weeknd har således netop slået rekorden for flest uger i træk på den amerikanske hitliste. Det er hans storhit ‘Blinding Lights’, der endnu en gang har nået en ny milepæl.

Singlen fra 2019 har nemlig tilbragt hele 88 uger på den amerikanske hitliste, og det er mere end nogen anden sang i verdenshistorien.

Det er i øvrigt ikke første gang, at ‘Blinding Lights’ slår en historisk rekord. Nummeret er også den eneste sang, der har tilbragt et helt år i top 10’en af Billboard-charten.

Mens Weeknd altså knuser hitlisterne, er Drake godt i gang med at høste streamingrekorder.

Den canadiske rapstjerne har som den første formået at ramme over 100 millioner plays på hele 150 forskellige sange. Nu er vi ikke matematikere her på musikredaktionen, men vi er ret sikre på, at det vil sige, at Drakei. alt har opnået… virkelig mange milliarder streams.

Men det vidste vi jo faktisk godt i forvejen. Tidligere i år blev Drake således den første kunstner, der opnåede 50 milliarder afspilninger på Spotify alene.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af