The Weeknd sætter sin hidtil vildeste hitlisterekord

The Weeknd sætter sin hidtil vildeste hitlisterekord
The Weeknd. (Foto: PR)

The Weeknds ‘Blinding Lights’ er en af de mest populære sange i moderne musikhistorie, og hitsinglen bliver ved og ved med at sætte og slå rekorder.

Nu har den canadiske popstjerne dog sat sin måske vildeste rekord, da ‘Blinding Lights’ som den første sang i historien har ligget et helt år (52 uger, tænk over det!) i top-10 på den amerikanske Billboard-singlehitliste. Det er der altså ingen sange, der har præsteret før.

‘Blinding Lights’ havde allerede slået rekorden for flest uger i top-10, da den ramte de 40 uger og dermed slog Post Malones ‘Circles’. Men at den nu har ligget der et helt år, det er sådan en milepæl, som ikke bliver hvisket ud.

Sangen er også en af de mest streamede på Spotify nogensinde (selv om der er lidt vej op til Ed Sheerans ‘Shape of You’), og der er også rimelig god chance for, at ‘Blinding Lights’ på sigt kan slå rekorden for flest uger overhovedet på Billboards top-100-liste.

Den rekord tilhører i øjeblikket Imagine Dragons’ Radioactive’ med 87 uger, men i og med ‘Blinding Lights’ stadig er godt kørende, er det bestemt en mulighed at slå dén rekord også.

The Weeknd spiller i 2022 to koncerter i København. Tidligere i år stod han for underholdningen til Super Bowl.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af