»Ye ain’t changin’ shit for me«: Drake sætter blus under Kanye West-beef på nyt Trippie Redd-track

»Ye ain’t changin’ shit for me«: Drake sætter blus under Kanye West-beef på nyt Trippie Redd-track
Drake. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

De seneste uger har det ulmet imellem rivalerne Drake og Kanye West. Sidstnævntes fortsatte udskydelse af udgivelsen af ‘Donda’-albummet har sat gang i spekulationer om, hvorvidt West prøver at time udgivelsen med Drakes udgivelse af det længe, længe ventede ‘Certified Lover Boy’, som ifølge Drake selv nu er 100 pct. færdigt og klar til en sensommerrelease.

Nu fyger der gnister fra den årelange on-off beef imellem de to takket være et nyt track fra emorapperen Trippie Redd, hvor Drake medvirker på et vaskeægte diss-vers adresseret til Kanye West.

»All these fools I’m beefin’ that I barely know/ Forty-five, forty-four (Burned out), let it go/ Ye ain’t changin’ shit for me, it’s set in stone«, rapper Drake blandt andet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Og det er ikke gået Kanyes næse forbi. I et Instagram-opslag, som nu er slettet, kunne man i går se et screenshot fra en Messenger-samtale, hvor West har delt et billede af Jokeren i Joaquin Phoenix’ skikkelse og en temmelig grim besked med den afsluttende linje:

»Du vil aldrig komme dig over det her. Det lover jeg dig.«

Kanye West nævner ganske vist ikke Drake ved navn, men det faktum, at han har føjet Drakes nemesis Pusha-T til samtalen, peger på, at opslaget skal forstås som et direkte svar til Drakes diss-vers.

De næste uger vil vise, om to af årets mest ventede hiphopalbum rent faktisk lander samme dag.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af