Drake giver coronavirus skylden for frisure-fail

Drake giver coronavirus skylden for frisure-fail
Drake til Billboard Music Awards 2021. (Foto: Rich Fury/Getty Images for dcp)

Drakes kommende album, ‘Certified Lover Boy’, er blevet annonceret og udskudt et par gange, og en af konsekvenserne ved forsinkelsen er, at rapperen har måttet have samme frisure i et års tid.

I 2020 fik han nemlig klippet et hjerte ind i sit hår – sandsynligvis som del af look’et til den nye udgivelse. Det album venter vi stadig på, så indtil det lander, må Drake jo bare blive ved med at have sin hjertefrisure.

På det seneste har hjertet dog set en smule slidt ud. Det er der dog en forklaring på.

»Jeg havde Covid, så det voksede helt underligt, og jeg måtte starte forfra«, har Drake skrevet til en bruger på Instagram, der undrede sig over, hvorfor hjertet så så sløjt ud for tiden.

»Det skal nok komme tilbage, lad være med at disse«, lyder det fra Drake.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Certified Lover Boy’ skulle ifølge Drake allerede være færdigt. Det var oprindelig sat til at udkomme i januar, og er nu rygtet til at komme inden udgangen af september. Forhåbentlig bliver det ikke forsinket yderligere på grund af frisureproblemer.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af