Drake bekræfter nyt udgivelsestidspunkt for ‘Certified Lover Boy’

Drake bekræfter nyt udgivelsestidspunkt for ‘Certified Lover Boy’
Drake. (Foto: PR)

Drakes kommende album ‘Certified Lover Boy’ lader vente på sig. Oprindeligt var pladen sat til at blive udgivet i januar i år, men måneden kom og gik uden en ny skæring fra Drake.

Nu har superstjernen sat en ny deadline for sig selv. Inden battle rap-begivenheden URL NOME XI, som han deltog i lørdag aften, fortalte Drake, at hans album vil være ude inden slutningen af sommeren.

Noget tyder på, at vi altså får opfølgeren til ‘Scorpion’ at høre inden slutningen af september. Indtil da har Drake holdt sig varm med features på Migos’ nye album ‘Culture 3’ og med teasers for en ny sang, ‘Fair Trade’.

Allerede i september sidste år udtalte Drake, at ‘Certified Lover Boy’ var 90 procent færdig indspillet. Det sidste, vi hørte til Drake, var hans tre sange korte EP ‘Scary Hours 2’, som udkom i marts.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af