Machine Gun Kelly og Conor McGregor kom op at toppes på den røde løber til MTV VMA

Machine Gun Kelly og Conor McGregor kom op at toppes på den røde løber til MTV VMA
Megan Fox og Machine Gun Kelly på den røde løber til MTV VMA. (Foto: Noam Galai/Getty Images)

Ingen udgave af MTV Video Music Awards uden lidt drama. Det var trods alt her, Kanye West i 2009 gik på scenen og afbrød Taylor Swifts takketale med de nu famøse ord »imma let you finish«.

I 2021 var der ingen afbrudte takketaler, men i stedet lidt skærmydsler på den røde løber mellem Machine Gun Kelly og MMA-kæmperen Conor McGregor.

På billedet forneden kan man se McGregor, der tilsyneladende slår ud efter Machine Gun Kelly (uden at ramme), mens videoen viser mere af dramaet, uden man helt kan se, hvad der præcist foregik.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ifølge TMZ fortæller kilder, at McGregor ville have taget et billede med Machine Gun Kelly, hvilket rapperen dog ikke havde lyst til. Hvorefter Kelly efter sigende skulle have skubbet til McGregor, som så spildte sin drink. Og så gik det bare endnu mere galt.

Machine Gun Kelly blev efterfølgende spurgt om optrinnet, men havde absolut ingen kommentarer, som klippet forneden viser.

Rapperen var til MTV VMA med kæresten Megan Fox og kunne gå fra prisuddelingen med en statue for ‘Best alternative’ takket være sangen ‘My Ex’s Best Friend’, der er lavet i samarbejde med Blackbear.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af