Ny Britney Spears-dokumentar lander på Netflix om lidt – se traileren til ‘Britney vs Spears’

Ny Britney Spears-dokumentar lander på Netflix om lidt – se traileren til ‘Britney vs Spears’
Britney Spears. (Foto: Randee St. Nicolas)

Tidligere på året skabte The New York Times-dokumentaren ‘Framing Britney Spears’ fornyet opmærksomhed omkring Britney Spears’ kamp mod den omdiskuterede værgeordning, som hun har været underlagt siden 2008.

Nogenlunde samtidig blev det annonceret, at også Netflix havde en #FreeBritney-dokumentar på vej, og den er nu premiereklar. Streaminggiganten har således netop udgivet en trailer til ‘Britney vs Spears’, som udkommer allerede i næste uge.

‘Britney vs Spears’ er instrueret af Erin Lee Carr, som tidligere blandt andet har stået bag ‘Mommy Dead and Dearest’ og ‘How to Fix a Drug Scandal’. I traileren ser man, at instruktøren selv medvirker i filmen. Her forsøger hun sammen med journalisten Jenny Eliscu at komme til bunds i den værgeordning, som har medført, at faren Jamie Spears har kontrolleret popstjernens økonomi og andre væsentlige forhold i så mange år.

Ifølge Netflix’ synopsis løfter filmen sløret for »sms’er og telefonsvarer, foruden nye interviews med hovedaktører«, mens den tegner en tidslinje over hele sagens forløb og skjulte magtkampe.

Den juridiske strid mellem parterne er ikke ovre endnu, men tidligere på måneden lysnede det gevaldigt for Britney Spears’ frigørelseskamp, da faren bad domstolen om at afslutte værgeordningen.

‘Britney vs Spears’ får premiere på Netflix på tirsdag den 28. september.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af