Kanye West sælger sin store Wyoming-ranch

Kanye West sælger sin store Wyoming-ranch
Kanye West. (Foto: Roy Rochlin/Getty Images)

Kanye West har sat sin store ejendom Monster Lake Ranch i Wyoming til salg, fortæller TMZ. Dermed er rapperen måske i gang med at sige farvel til et område, som har forbindelse til et væsentligt kapitel i hans musikalske karriere.

Wyoming var nemlig det sted, hvor Kanye i en periode gik i hi for simpelthen at spytte album efter album ud.

I løbet af foråret og sommeren 2018 fik vi hele 5 Kanye West-producerede album, som udsprang fra hans hjemmestudie på en Wyoming-ranch: Pusha T’s ‘Daytona’, Kanye Wests eget soloalbum ‘Ye’ (hvis cover desuden er et foto fra Wyoming), hans Kid Cudi-samarbejde ‘Kids See Ghosts’, Nas-albummet ‘Nasir’ samt Teyana Taylors K.T.S.E.

Det var også på en ranch i Wyoming, at Kanye West holdt en yderst stjernebesat lyttefest for ‘Ye’. Lyttefesten var det »mest forvirrende« arrangement, som ranchens ejere nogensinde havde holdt, hvorfor de besluttede sig for at bandlyse rappere fremover.

Måske var det derfor, at Kanye efterfølgende købte Monster Lake Ranch, som altså nu er sat til salg igen. Dengang kostede ranchen nær byen Cody 14 millioner dollars, mens den nye pris ‘kun’ ligger på 11 millioner dollars.

Ifølge TMZ ejer Kanye West stadig en anden ejendom i Wyoming ved navn Bighorn Mountain Ranch.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af