Premiere: Energien kan ikke holdes nede på den første single fra Modests debutalbum

Premiere: Energien kan ikke holdes nede på den første single fra Modests debutalbum
Modest. (Foto: PR)

En trommeintro, og så er vi ellers i gang.

Modest er tilbage, og den varmblodede jangle pop på kvartettens nye single ‘Losing All the Time’ taber aldrig pusten i de tre minutter, musikken bruser derudaf.

Ikke at der er fuld smæk på hele vejen igennem. Sanger Julius Lykke skruer også ned for intensiteten, men blot så den kan få fuld skrue, når dynamikken igen accelererer.

Det aarhusianske band har efterhånden eksisteret i en håndfuld år, og efter et par stærke ep’er er det endelig blevet tid til at kigge frem mod et debutalbum, der udkommer i foråret.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Da vi skrev ’Losing All the Time’ var det med en stor lyst til at lege og bare fyre den af på instrumenterne. Efter at have gjort det nogle gange syntes vi, at sangen føltes en smule éndimensionel, så vi nåede at tvivle ret meget på dens berettigelse. Siden er den blevet en af vores nye yndlingssange, netop fordi den er så umiddelbar og direkte i sin energi«, fortæller Modest i en pressemeddelelse.

‘Losing All the Time’ udkommer officielt 29. oktober.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af