Britney Spears er officielt fri af værgemål: »Jeg tror, jeg kommer til at græde resten af dagen«

Britney Spears er officielt fri af værgemål: »Jeg tror, jeg kommer til at græde resten af dagen«
Britney Spears. (Foto: Michelangelo Di Battista/Sony/RCA via Getty Images)

En dommer har fredag suspenderet Britney Spears værgemål efter mere end 13 år. Musikeren er nu fri. Det skriver blandt andre The Guardian og TMZ.

Det skete uden, at dommeren krævede en yderligere mentalundersøgelse af Spears, hvilket ellers tidligere havde været på tale.

Der var stor fejring uden for domstolen, hvor hundredvis af fremmødte hylede Britney Spears. Det fremgår af en video på musikerens Instagram, hvor hun også skriver: »Jeg tror, jeg kommer til at græde resten af dagen« og kalder øjeblikket »den bedste dag nogensinde«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vejen til frihed har været lang for Britney Spears. #FreeBritney-bevægelsen har eksisteret i årevis, og i september kom første sejr, da Britneys far, Jamie Spears, blev afsat som værge. Ordningen gik dog videre til en revisor, som har videreført værgemålet indtil nu.

I juni vidnede Spears for første gang i sagen, hvor hun sagde ordene: »Jeg vil bare have mit liv tilbage«.

Britney Spears var ikke selv tilstede ved høringen i Los Angeles fredag. En betingelse for musikerens nyfundne frihed er, at hendes formue, der anslås til en værdi af 60 millioner dollars, stadig midlertidigt skal håndteres med hjælp fra advokaten John Zabel.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af