Dommer suspenderer Britney Spears’ far fra værgeordning

Dommer suspenderer Britney Spears’ far fra værgeordning
Britney Spears. (Foto: Michelangelo Di Battista/Sony/RCA via Getty Images)

Gennem 13 år har Britney Spears som bekendt været underlagt en værgeordning, der gav hendes far kontrol over hendes økonomi og andre væsentlige forhold. Men nu er Jamie Spears officielt blevet suspenderet fra den omstridte værgemål over sin datter. Det skriver blandt andre Consequence of Sound.

»Den nuværende situation er ikke holdbar«, lød det fra dommer Brenda Penny under en høring. Dommeren tilføjede, at en suspension af Jamie Spears fra værgeordningen var i Britney Spears’ »bedste interesse«.

Afgørelsen sker efter, at Jamie Spears i august indvilligede i at trække sig fra ordningen og tidligere i denne måned anmodede om helt at afslutte værgeordningen.

»Monumental sejr for Britney, og for retfærdighed«, udtaler Britney Spears’ advokat Matthew Rosengart til Pitchfork.

Ved pressekonferencen fortalte han desuden, at han forventer, Jamie Spears’ håndtering af værgeordningen, herunder de økonomiske aspekter, vil blive undersøgt. Ifølge TMZ kræver dommeren i den forbindelse, at Jamie Spears overdrager alle dokumenter og materialer vedrørende værgeordningen til retten.

Næste høring i sagen om Britney Spears’ værgeordning er 12. november.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af