Christina Aguilera om Britney Spears’ værgeordning: »Hun fortjener alt mulig frihed«

Christina Aguilera om Britney Spears’ værgeordning: »Hun fortjener alt mulig frihed«
Christina Aguilera. (Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

I sidste uge formulerede Britney Spears for første gang offentligt sit ønske om at afbryde den værgeordning, hun har været underlagt siden sit sammenbrud for 13 år siden. Ordningen har betydet, at hendes far har kontrolleret popstjernens økonomi og andre væsentlige aspekter af hendes liv.

Fans verden over hepper på Britney Spears gennem #FreeBritney-bevægelsen, og nu giver en jævnaldrende popkollega også sin uforbeholdne støtte til hende. I går skrev Christina Aguilera således en række tweets, hvor hun deler sine tanker om Spears og værgemålet.

»De sidste par dage har jeg tænkt på Britney og alt det, hun gennemgår. Det er uacceptabelt at nogen som helst kvinde kvinde, eller menneske, som gerne vil være i kontrol over deres egen skæbne måske ikke kan få lov til at leve livet, som de ønsker det«, skriver Aguilera på Twitter, hvor hun også vedlægger et billede af de to popsangere i deres unge år.

»At blive bragt til tavshed, ignoreret, mobbet eller nægtet støtte fra dem, der er ‘tæt’ på dig, er den mest nedbrydende, ødelæggende og nedværdigende ting. Den mentale og emotionelle skade, dette kan påføre et menneske, skal ikke tages let på«, fortsætter hun.

»Til en kvinde, som har arbejdet under forhold og et pres, der for mange er utænkeligt, lover jeg dig for, at hun fortjener alt mulig frihed til at leve sit lykkeligste liv. Mit hjerte går ud til Britney. Hun fortjener alverdens ægte kærlighed og støtte.«

Tidligere gav Britney Spears’ ekskæreste Justin Timberlake også sin støtte til hende, blandt andet med ordene »det, hun bliver udsat for, er simpelthen ikke retfærdigt«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af