Der er gode chancer for, at du kan få tyret en lagkage i hovedet til næste års AiaSound Festival

Der er gode chancer for, at du kan få tyret en lagkage i hovedet til næste års AiaSound Festival
Steve Aoki. (Foto: Ross Gilmore/Redferns via Getty Images)

Officielt bliver Steve Aoki betegnet som en dj, men det, han i virkeligheden kan, er at skabe fest og rabalder. Den amerikanske partykonge er kendt for at fyre op for eksplosive EDM-hits, mens han flyver rundt og hælder vodka på folk eller decideret tyrer lagkager i hovedet på dem.

Ja, lagkager! Det er faktisk lidt et kendetegn, se bare compilation-videoen nederst. Så hvis du tager til AiaSound Festival næste år, kan du – hvis du er heldig! – måske komme til at få en kage i krydderen, lige når beatet dropper.

Steve Aoki er nemlig festivalens nyeste booking, og dj’en vil altså være at finde på scenen, når AiaSound til august indtager Tiøren på Amager for anden gang.

Tidligere har AiaSound annonceret blandt andre amerikanske Tyga samt danske navne som Hans Philip, Clara og Artigeardit til næste års plakat. I alt planlægger festivalen at få besøg af 24 spillende artister.

AiaSound Festival finder sted 11.-13. august.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af