Justin Bieber kommer til Danmark – spiller i København og på Smukfest

Justin Bieber kommer til Danmark – spiller i København og på Smukfest
Justin Bieber. (Foto: Mary Ellen Matthews)

En af verdens største popstjerner kommer til Danmark, når Justin Bieber næste år giver koncert i bøgeskoven. Bieber er blevet annonceret som det indtil videre absolutte hovednavn til Smukfest anno 2022, og han giver koncert på festivalen onsdag den 3. august.

Det er dog ikke den eneste danske Bieber-koncert, der er blevet annonceret i dag, for han rammer også Royal Arena i København til to koncerter i 2023 17. og 18. marts.

Koncerterne er en del af ’Justin Bieber: The Justice World Tour’, og næste års Smukfest-show er den ene ud af blot fire europæiske Bieber-koncerter i 2022. Det er desuden første gang nogensinde, han spiller på en dansk festival.

I forhold til Smukfest-billetter: 97 procent af partoutbilletterne og i gennemsnit 81 procent af endagsbilletterne er blevet overført til 2022 af eksisterende billetindehavere, hvilket betyder, at der kun er få endagsbilletter tilbage til onsdag og torsdag.

Billetter kan købes på smukshop.dk, men grundet dagens Bieber-annoncering vil der frem til 15.30 være køsystem.

Kan du ikke vente helt til næste år med at opleve Justin Bieber ’live’, så giver han senere i november koncert i selveste metaverset.

Billetsalget til Royal Arena-koncerterne starter 19. november kl. 10.00 via ticketmaster.

Justin Bieber (US)
Royal Arena
17. og 18. marts
Billetpris: 585 kr.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af