Nu kan du læse sangteksterne, mens du hører musik på Spotify

Nu kan du læse sangteksterne, mens du hører musik på Spotify
Olivia Rodrigo. (Foto: PR)

De fleste af os har nok prøvet at google teksten til en sang for lige at være helt sikker på, at artisten sagde det, man troede. Der findes jo store websites som Genius, der eksisterer udelukkende for at samle sangtekster og for at facilitere diskussionen af dem.

Nu er der dog kommet en væsentlig hurtigere måde at tilgå teksten til en given sang på – altså hvis man hører sin musik i Spotify. Streamingtjenesten har nemlig lanceret en funktion, hvor teksten vises inde i app’en, mens man afspiller sangen.

Så kan man sidde der og følge med, mens Adele proklamerer planer om at ‘Drink Wine’, eller når Olivia Rodrigo synger om ekskæresten på ‘Driver’s License’. Eller hvad man nu lige hører sådan en festlig fredag som i dag.

Funktionen, der er udviklet sammen med musikdatafirmaet Musixmatch, er relativt simpel at tilgå. På telefon skal man blot swipe op, når man er inde i en sang, mens man på desktop skal klikke på et mikrofonsymbol.

Det kræver dog, at man har den nyeste version af Spotify installeret. På telefonen kan det eventuelt også hjælpe at afinstallere app’en og downloade den igen. Så burde det virke.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af