Playboi Cartis publikum har mobbet opvarmningsnavnet Rico Nasty i ugevis: »Jeg ville ønske, jeg var død«

Playboi Cartis publikum har mobbet opvarmningsnavnet Rico Nasty i ugevis: »Jeg ville ønske, jeg var død«
Rico Nasty.

For tiden er Playboi Carti på USA-turné med de stærke sange fra albummet ‘Whole Lotta Red’ i baggagen. Det er et punket, energifuldt album, så på papiret er turnéens opvarmningsnavn, Rico Nasty, et perfekt valgt. Hun laver nemlig også moshpit-venlig, rowdy punkrap.

Men af en eller anden grund er hun blevet modtaget med buh-råb på mange turnéstop. Der har også være tilfælde, hvor hendes optræden er blevet afbrudt, fordi koncertgæsterne råbte Playboi Cartis navn i kor.

Rico Nasty er før gået til modangreb på Carti-publikummet og har blandt andet skældt dem ud på Twitter, hvor hun har kaldt tilråbene for »anti-sorte«. Hun har også svaret igen til koncerterne, hvor hun en enkelt gang endda er hoppet ned i publikum.

Men den hårde modtagelse har samtidig sat sine spor hos Rico Nasty.

»Jeg har brug for mindst to timer hver dag bare for at græde«, har rapperen skrevet i et siden slettet post på Twitter. »Det er skørt, at jeg hele mit liv bare har ønsket at have en tourbus, og nu græder jeg mig selv i søvn i en tourbus hver nat. Jeg ville ønske, jeg var død, lige så meget som I ønsker det, tro mig«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af