Efter The Streets-aflysning: Den nye festival Syd For Solen har med Slowthai fået en ny stærk britisk rapper på plakaten

Efter The Streets-aflysning: Den nye festival Syd For Solen har med Slowthai fået en ny stærk britisk rapper på plakaten
Slowthai. (Foto: PR/Syd For Solen)

I år venter der (forhåbentlig!) den første rigtige festivalsommer i tre år, og det er faktisk ikke kun de gamle velkendte arrangementer, vi kan glæde os til.

Der er også annonceret en helt ny festival i form af Syd For Solen, der finder sted 10.-12. juni i Søndermarken i København med Liam Gallagher, Jungle og The National som hovednavne.

Musikprofilen er inddelt efter de specifikke dage med hvert sit fokus, men profilen er flere steder domineret af rock og pop og knap så meget hiphop. The Streets var en overgang på plakaten, men var nødt til at aflyse i december.

Men den aflysning roder Syd For Solen bod på nu. De har således netop annonceret, at Slowthai kommer forbi Søndermarken til juni – nærmere bestemt fredag den 12. juni, hvor festivalen har britisk tema.

Slowthai er kendt for sin karakteristiske, nasale stemme og sine flabede og skærende tekster, der revser det britiske klassesamfund. Han har udgivet albummene ‘Nothing Great About Britain’ i 2019 samt ‘Tyron’ i 2021 og har derudover ry for at være en særdeles stærk liveartist.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af