Hvad laver Tyler, the Creator på en cykel til et Louis Vuitton-modeshow?

Hvad laver Tyler, the Creator på en cykel til et Louis Vuitton-modeshow?
Tyler, the Creator (Foto: Victor Boyko/Getty Images)

Når Louis Vuitton laver et modeshow, nøjes de ikke bare med at sende en flok modeller ned af en catwalk. De skaber et helt univers. Til deres Men’s Fall-Winter modeshow, der blev afholdt i sidste uge i Carreau du Temple i Paris, havde de desuden hyret ingen ringere end Tyler, the Creator som huskomponist, rapporterer Pitchfork.

Den fik hele armen: I en paradisagtig scenografi svævede fashionable trampolinspringere rundt i røgskyer, mens moderne dansere tog catwalk-gangen til en anden planet.

Og – vigtigst af alt – så sad der et stort kammerorkester med strygere og messingblæsere rundt om et hvidt langbord og leverede Tylers ret så sprøde underlægningsmusik, der er arrangeret af Arthur Verocai.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den nye kollektion er lavet af Louis Vuittons forhenværende kreative direktør, Virgil Abloh, der døde i november 2021 efter to års kræftsygdom.

Showets store es i ærmet var, da Tyler til sidst overraskede ved at komme cyklende ind i det syrede univers og helt ubesværet tog et par runder i scenografien. ‘Flower Boy’-hittet ‘See You Again’ kom over højtalerne, og det hele gik op i en højere enhed.

Hele showet kan ses i videoen foroven.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af