Tyler, The Creator kalder sit kunstnernavn »virkelig dumt« – overvejer at bruge sit rigtige efternavn

Tyler, The Creator kalder sit kunstnernavn »virkelig dumt« – overvejer at bruge sit rigtige efternavn
Tyler, the Creator. (Foto: Lars Niki/Getty Images for WSJ. Magazine Innovators Awards)

Opdateret kl. 09.56 med udtalelse fra Tyler, The Creator.

Tyler, The Creator er kommet langt, siden hans tid med Odd Future. Nu er han en Grammy-vindende kunstner i eget navn – men hans kunstnernavn får måske snart en overhaling.

I et interview med Fast Company fortæller Tyler, The Creator, at han måske var lidt for hurtig til at vælge sit kunstnernavn:

»Mit kunstnernavn stammer fra, da jeg lavede en MySpace-side som 13-årig. Dengang havde jeg tre MySpace-profiler, en almindelig for mine venner, en anden til noget andet, og en tredje, der bare var til idéer, hvor jeg uploadede tegninger, fotografier, jeg tog, og beats«, forklarer Tyler og fortsætter:

»Jeg begyndte at bruge den sidste mere, og tilfældige mennesker fra Kentucky begyndte at skrive til mig: ‘Seje beats, bro!’ Så jeg blev ved med at bruge Tyler, The Creator. Pludselig var jeg 17 år og gik i high school i LA, og der var navnet allerede begyndt at florere. Så jeg beholdt det som mit kunstnernavn«.

Men det valg er rapperen åbenbart begyndt at fortryde med alderen. Faktisk synes han, at kunstnernavnet er begyndt at blive lidt plat.

»Det er virkelig dumt, men det hang ved, og nu fungerer det bare. Men mit fulde navn, Tyler Okonma, ser rigtig sejt ud i caps. Så det kan være, I kommer til at se mere til det. Jeg ved det ikke. Jeg bliver ældre, og jeg tror, at når folk bliver ældre, begynder de at indse ting. Man begynder at ændre sig«.

Tyler, The Creator har kort inden publiceringen af denne nyhed udsendt en meddelelse på Twitter, hvor han fortæller, at han mest af alt jokede, da han sagde, hans kunstnernavn var dumt. Han fastholder dog, at han vil forsøge at omfavne sit afrikanske efternavn mere i fremtiden, men det tyder altså ikke på, at det bliver gennem et decideret navneskift.

Tyler, The Creator brugte 2021 på at udgive albummet ‘Call Me If You Get Lost‘, som vi kårede til et af årets bedste udenlandske album. Sangen ‘Lumberjack’ var også at finde på vores liste over årets bedste udenlandske sange.

Efter planen spiller Tyler, The Creator på Roskilde Festival i 2022. Så vi må se, om han har skiftet navn til den tid.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af