Jim Carrey har hørt The Weeknds nye album – og hans dom er ikke til at tage fejl af

Jim Carrey har hørt The Weeknds nye album – og hans dom er ikke til at tage fejl af
Jim Carrey. (Foto: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images)

»Jeg hørte Dawn FM sammen med min gode ven Abel i går aftes. Det var dybt og elegant, og det (albummet, red.) dansede mig rundt i rummet. Jeg er henrykt over at spille en rolle i hans symfoni«.

Ovenstående ord stammer fra Jim Carrey, som i går tweetede om sin lille lyttesession med Abel Tesfaye aka The Weeknd, der (også i går) annoncerede sit kommende album ‘Dawn FM’. Det udkommer allerede på fredag – med Carrey som gæst.

Komikerens dom over det kommende album er ikke til at tage fejl af, og The Weeknd har da også svaret med taknemmelige ord på Twitter.

Og så er der lige det der med, hvorfor Jim Carrey er med på et The Weeknd-album. Og hvorfor de hænger ud sammen.

Jamen, det er der umiddelbart et meget stille og roligt svar på.

I et interview med GQ sidste år forklarede Tesfaye nemlig, hvordan han indledende havde skrevet lidt med Carrey, som så simpelthen kom og overraskede popstjernen på hans 30-års fødselsdag og inviterede på morgenmad.

De to superstjerner bor tæt på hinanden og kan se over i hinandens boliger via deres teleskoper, fortalte Tesfaye til GQ.

Lavpraktisk, ja, men ret hyggeligt og åbenbart begyndelsen på et smukt venskab.

Jim Carrey er således med på ‘Dawn FM’, formentlig som en slags fortæller. Er det ikke ham, man kan høre i albumtraileren, som blev sluppet løs i går?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af