The Weeknd udsender nyt album i denne uge – se traileren og den stjernespækkede gæsteliste

The Weeknd udsender nyt album i denne uge – se traileren og den stjernespækkede gæsteliste
The Weeknd. (Foto: PR)

Den første store albumudgivelse i 2022 bliver The Weeknds femte studiealbum.

Allerede på fredag den 7. januar lander albummet, der har fået titlen ’Dawn FM’ og som er kommet ud af det blå efter en pludselig teaser i weekenden.

Popstjernen har annonceret udgivelsen på Instagram, hvor han har delt en stemningsmættet trailer for albummet, der også åbenbarer et helt nyt look for The Weeknd efter mere end et år i rødt jakkesæt.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ifølge traileren byder albummet på features fra Tyler, The Creator, Lil Wayne, Oneohtrix Point Never og producerlegenden Quincy Jones (blandt andet kendt for sit samarbejde med Abel Tesfayes store inspirationskilde Michael Jackson). Også Jim Carrey, som The Weeknd blev venner med under pandemien, medvirker noget overraskende på udgivelsen.

Albummet er The Weeknds første siden kæmpesuccessen ‘After Hours‘ fra 2020, der blandt andet bød på hitsinglerne ‘Blinding Lights’, ‘Heartless’ og ‘Save Your Tears’. Nu lægger musikeren ‘After Hours’-æraen bag sig med et nyt look og stil, som han har beskrevet i tidligere udtalelser.

The Weeknd teasede for albummets pludselige udgivelse på Instagram over weekenden, hvor han skrev: »Godt nytår! Alting føles kaotisk igen. Musik kan hele, og det føles mere vigtigt end endnu en album-udrulning. Lad os bare udgive det hele og nyde det med folk… XO«.

Indtil videre har The Weeknd kun delt én sang fra udgivelsen, nemlig singlen ‘Take My Breath’. Men i et nyligt interview med GQ har musikeren beskrevet ‘Dawn FM’ som »det album, jeg altid har ønsket at lave«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af