The Weeknds nye album er tilsyneladende lige om hjørnet: »Lad os bare udgive det hele«

The Weeknds nye album er tilsyneladende lige om hjørnet: »Lad os bare udgive det hele«
The Weeknd. (Foto: Brian Ziff/PR)

OPDATERET 3. JANUAR KL. 22.11: The Weeknd har netop delt en officiel premieredato for det nye album. Læs mere HER.

Er der et nyt The Weeknd-album lige om hjørnet? Noget tyder på det, hvis man skal tro et nyligt opslag på musikerens Instagram.

Her har den canadiske superstjerne delt et billede af en sms-udveksling med La Mar Taylor, medstifter af The Weeknds pladeselskab XO Records, hvor de lykønsker hinanden med det nye år, og Abel Tesfaye deler sine planer for udgivelsen af det nye album:

»Godt nytår, bror. Hvad tænker vi?«, skriver Taylor, hvortil The Weeknd svarer:

»Godt nytår! Alting føles kaotisk igen. Musik kan hele, og det føles mere vigtigt end endnu en album-udrulning. Lad os bare udgive det hele og nyde det med folk… XO«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Noget tyder altså på, at The Weeknds femte studiealbum kan være lige på trapperne. Albummet markerer en ny fase for sangeren efter den utroligt succesfulde ‘After Hours’-æra, der nu er lagt i graven sammen med det ikoniske røde jakkesæt.

For et par måneder siden afslørede The Weeknd, at hans kommende album, der endnu ikke har fået en officiel titel, var færdigt, men at der manglede »nogle afgørende karakterer for historien«.

Indtil videre har The Weeknd kun udgivet én single fra den kommende udgivelse, sangen ‘Take My Breath’. Ellers har han brugt 2021 på en række features på sange med kunstnere som FKA Twigs, Post Malone og Swedish House Mafia.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af