The Weeknd sparker ny fase i gang med den pulserende single ‘Take My Breath’ – se musikvideoen

The Weeknd sparker ny fase i gang med den pulserende single ‘Take My Breath’ – se musikvideoen
The Weeknd i musikvideoen til 'Take My Breath'. (Foto: screenshot fra Youtube)

Tidligere på ugen indvarslede The Weeknd en ny kunstnerisk fase med dertilhørende nyt look.

Væk var således det røde jakkesæt og det smadrede ansigt, der har været en del af popstjernens gennemgående performance i forbindelse med det storhittende ‘After Hours’-album. I stedet delte manden med det borgerlige navn Abel Tesfaye et billede af sig selv i sorte klæder sammen med en forsmag på et nyt nummer.

Nu sparkes den nye fase for alvor i gang med den pulserende førstesingle ‘Take My Breath’ præsenteret i sin fulde længde. Musikalsk føles sangen ikke som et kæmpestort stilskifte. Med sin synth- og bas-dominerede discolyd ligger den snarere i forlængelse af ‘After Hours’-sangene – og ligesom dem fungerer den nye single også rigtig godt.

Singlen kommer sammen med en intens musikvideo instrueret af duoen Cliqua, som også stod bag videoerne til The Weeknd-sangene ‘Save Your Tears’ og ‘Too Late’.

I videoen ses sangerens silhuet først foran en stor, opgående sol, inden han bevæger ned i en velbesøgt natklub, hvor lyset blinker i sådan en grad, at videoen kommer med en advarsel for folk med epilepsi. Her danser han tæt med en sortklædt kvinde, der meget bogstaveligt frarøver ham åndedrættet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af