The Weeknds nye album er færdigt – kun én ting mangler, før det kan udgives

The Weeknds nye album er færdigt – kun én ting mangler, før det kan udgives
The Weeknd. (Foto: Brian Ziff/PR)

Tilbage i maj lagde The Weeknd officielt den ekstremt succesfulde ‘After Hours’-æra i graven og lovede aldrig at tage det efterhånden berømte røde jakkesæt på igen.

I august startede popstjernen så en ny tidsregning med singlen ‘Take My Breath’, og nu har Abel Tesfaye afsløret, at et kommende album faktisk allerede er færdigt og næsten klar til udgivelse.

»Albummet er færdigt«, fortæller The Weeknd i et nyt afsnit af sit radioprogram ‘Memento Mori’ på Apple Music 1.

»Det eneste, der mangler, er nogle karakterer, der er afgørende for historien. Nogle folk, der er tætte på mig, og som jeg holder af, der inspirerede mit liv som barn, og som inspirerer mig nu. Der kommer mere i løbet af de næste måneder«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det lyder jo både ret mystisk og ret spændende.

For hvilke folk er det mon, Tesfaye taler om? Det må jo være nogle lidt ældre artister, siden sangeren siger, at der er tale om mennesker, der inspirerede ham som barn.

Internettet har i hvert fald allerede et bud: Britney Spears. Tilbage i august spillede The Weeknd nemlig numrene ‘Toxic’ og ‘Everytime’ af den for tiden så omtalte popstjerne i et radioprogram, der omhandlede musik, der har inspireret det kommende album.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af