Lydmor tvinges til at flytte grundet stalker: »Da jeg så ham på gaden, gik jeg i panik«

Lydmor tvinges til at flytte grundet stalker: »Da jeg så ham på gaden, gik jeg i panik«
Lydmor. (Foto: Anna Marin Schram)

Lydmor bliver i øjeblikket forfulgt af en stalker, og det i en sådan grad, at hun er flyttet fra sin egen lejlighed og hjem til sin kæreste. På sociale medier leder hun efter personer, som har lyst til at bytte bolig i et år.

Det fortæller Jenny Rossander aka Lydmor i et nyt interview hos Politiken, hvor det beskrives, hvordan politiet i december udstedte et tilhold mod en mand, som blandt andet har kontaktet musikeren på diverse digitale platforme og sovet i en bil uden for hendes lejlighed.

Ifølge interviewet har stalkeren flere gange brudt tilholdet, siden det trådte i kraft i december.

»Men da jeg så ham på gaden, gik jeg i panik. Jeg skyndte mig ind på en restaurant og kiggede mig ikke tilbage. Jeg er jo pissebange – og det første, man tænker, er ikke at ringe 112 og skulle forklare hele situationen til en fremmed. Det første, man tænker, er at komme væk«, fortæller Lydmor til Politiken med henvisning til, at politiet efter sigende ikke har ressourcer til at håndhæve tilholdet, efter det er udstedt. Hun er således blevet rådet at ringe 112, hvis hun føler sig truet.

Lydmor har delt Politiken-artiklen på Twitter og skriver blandt andet:

»Jeg havde egentlig tænkt mig ikke at tale om det her offenligt, det er ikke verdens behageligste ting, men politiet er simpelthen helt uduelige til at behandle tilholdssager«.

Læs hele interviewet hos Politiken.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af